Snart helg

Idag var jag i Farsta och skulle köpa tyg, men glömde helt bort det å kollade på annat istället. Köpte några till ljuslyktor som går i grönt som man kan ha stående på bordet, mysigt med massa ljus nu till hösten. Kom inte hem förrens halv sju, gick i butiker i 5 1/2 timme. Men jag gick så lugnt så det tog sin lilla tid.
Blev ingen brukshundsklubb idag, ska ta det imorrn ist.
Skulle gått på ringträning med Casper på kvällen oxå men vi hann inte.

Jag har för några månader sen lyckats bita bort en bit på en tand. Men det har inte besvärat mig så mycket tills igår då en stor bit släppte, så nu kan jag knappt tugga för det värker. Pratade med tandläkaren idag och dom trodde inte dom hade nån tid förrens i mitten av september, men hon sa att jag skulle ringa imorgon bitti och kolla om dom fått något återbud.
Kan ju alltid hoppas. Kan inte vänta så länge.

Annars så får det bli akuten, men det e säkert dyrare oxå. Finns även på folktandvårdens hemsida olika tider som man kan anmäla sig till "stand by" å dom e halva priset på. Men dom tar ju slut så fort. Det dom hade nu som man kunde anmäla sig till var i vallentuna kl 9 imoron bitti, å det känns inte så lockande. Får kolla imorgon å se om det kommit in nya tider. Dom tiderna som är där är dom som typ blivit avbokade sent eller så.
Men det e jättebra att dom finns, även om dom tar slut fort så finns ändå möjligheten.

Nu ska jag lägga mig i soffan å kolla lite tv tänkte jag mig. Får se om det finns nå kul å se, om inte annat så brukar det va "djurpolisen" på Animal planet, det e intressant.

Magen har varit som den brukar idag, ont typ hela dan men inga riktiga kramper.
Min smärtläkare ringde idag, å han hade inte pratat med min magdoktor ännu.
Men nu lovade han att han skulle söka upp honom å diskutera min
medicin å så skulle han ringa upp på måndag igen.

Eftersom dom inte pratat med varandra så är det väl därför min magdoktor inte ringt mig ännu, men jag tycker att han kan ringa å meddela att han inte fått tag i den andra läkaren, så jag slipper ringa å söka honom hela tiden...men men det e som vanligt, för honom är det väl inte så viktigt utan tycker väl att jag kan vänta.
Men för mig betyder det mycket för jag e trött på att vänta hela tiden...tålamodet när det gäller mina doktorer är absolut inte det bästa.

Sov gott och dröm sött

Hörs imorrn

Kram kram

Onsdag

Jaha då va det onsdag då, dagarna bara flyger iväg. I måndags var jag ute på brukshundsklubben med Caspers nya kompis Puma och hennes matte. Tanken är att vi ska börja där å träna Agility. Men man får inte börja med det förrens hunden är 1 år för att han ska hinna växa klart. Men vi har redan tjuvstartat lite å kollat på dom olika hindrena och så. Casper tycker det är jättekul. Steffy som är ägare till Puma är snäll å hjälper oss, och lär oss hur man ska göra. Hon har tävlat i SM i Agility, och ska nu på Pumas första tävling till helgen.

När man blir medlem på klubben så får man en kod till boden där alla hindrena är så man kan åka dit å träna när man vill. Det var jättebra träning för Casper att va med, vi satt å tittade på när dom andra körde. Det va typ 20 hundar, å Casper fick träna på att inte springa fram till alla hundar han ser. Ska ev dit imorrn eller fredag igen för att träna lite mer. Det e bra för mig oxå då jag verkligen vill bli en aktiv hundägare, jag får en ny hobby att ägna mig åt.

Idag var jag på jobbet på möte med chefen och en rehabassistent för att prata om min framtid. Kom fram till att jag ev ska börja arbetsträna nu till hösten om det går. Jag kommer då bli placerad på huddingesidan för där har dom olika enheter som tar emot dom som arbetstränar.

Kommer till en början inte vara så mycket undersköterske jobb utan nåt mer mindre krävande för att sen övergå till mer usk jobb. Ser fram emot att komma igång igen om jag mår ok. Får se hur mycket det blir på dagvården på endokrin oxå, för det ska va massa utredningar och undersökningar nu under hösten.

På söndag ska jag med mamma å min brorson till gröna lund, det är Nickelodeondagen. Och min brorson Pontus på 5 år är kär i en som ska uppträda, nämligen "tjejen med guldjacka" Amy Diamond. Så vi ska dit å titta när hon uppträder, det e massa andra artister oxå men det e hon som e viktigast. Kommer nog va sjukt mycket folk men vad gör man inte för sötnosen.

Det ska bli kul, jag tycker Amy gör ganska ok musik så det blir nog bra. Men det e så dumt för det börjar så sent som15, trodde det skulle va lite tidigare när det är en söndag plus att det är för barn, men men.
Åker dit lite tidigare om Pontus kanske vill åka lite först. Fast han e lite feg så det e inte säkert att han vill åka nåt men ta lite lotter å så kan man alltid göra.

Imorrn tänkte jag åka å köpa tyg, ska så nya kuddfodral till mina kuddar i soffan. Limegröna ska dom bli, har nu köpt så att soffan och bordet går i limegrönt/svart, tycker det e snyggt.
Har köpt svarta gardiner och jättefina gröna ljuslyktor man hänger i fönstret. Soffan e mörkgrå nästan svart.
Ska köpa en matta oxå.
Finns en jättefin rya matta på IKEA som är limegrön, men jag vet inte om det blir för mycket, fast egentligen är allt svart å så blir då mattan, kuddarna å lyktorna gröna så det kanske passar. Men vill man byta färg sen så är man ganska bunden om man har en grön matta, så det slutar säkert med en svart eller mörkgrå matta. Jaja vi får se.

Nu ska jag sätta mig å kolla klart på "So you think you can dance" å se vilka som åker ut.
Har inte följt hela programmet men dom som e kvar e riktigt duktiga, så det e kul å se.

Magen har bråkat nu i flera dagar, har ont lite hela tiden med kramper som kommer ganska ofta, vilket är skitjobbigt.
Å min magläkare har fortfarande inte hört av sig ang. mina nya smärtstillande tabletter. Men som tur är så har jag en telefontid med min smärtläkare imorrn, så jag hoppas dom har pratat med varandra så jag får något besked imorrn.

Ha det så bra

Kram Jessica & Casper

Oj vilken dag

Lördagen började inte så bra, vaknade av att det ösregnade. Då kändes det inte så lockande att åka till utställningen tidigare, så jag somnade om en stund. Vi skulle anmäla oss vid 10.30 så vi åkte dit så vi va där vid kvart i tio. Å jag lovar det regnade, allt fick vi lägga i plastsäckar, buren, väskan, stolar ja allt. Hittade en plats under ett träd som skyddade lite, men inte när det kom såna där riktiga skurar. Kändes så typiskt att det skulle spöregna just den här dagen. Det var inte så mycket folk när vi kom dit, och jag tror det berodde på regnet. Det var iaf mindre åskådare.

Vi anmälde oss och såg att i våran grupp skulle vi vara 18 hundar. Det är 5 som får pris. Och det var hård konkurrens kan jag säga. Men det gick bra, efter första bedömningen så fick vi ell lila band vilket betyder att man får komma tillbaka till en andra bedömning. Vi har bara tränat ringträning en gång tidigare, men Casper uppträdde som om han inte gjort annat, jag var så stolt. Domaren var snäll oxå (fast inte tillräckligt för då hade vi vunnit haha) När vi var inne i ringen hade det slutat regna, vilket var väldigt skönt. Och senare på eftermiddagen så tittade solen fram. Så det var helt ok väder ändå.

I andra uttagningen åkte vi ut, domaren sa att vi behövde lite mer erfarenhet. Och det e klart, vi måste träna mer så vi klarar nästa utställning i januari. (Är inte så många utställningar för blandraser, bara 2 ggr/år. Men vi fick en rosett för hederspriset iaf, så vi va glada. Hela dagen var lyckad, mamma och pappa hade gjort jättegod picnic, så vi hade det så mysigt så. Åkte hemåt vid halv fyra, svängde förbi McDonalds och tog med mat hem. Sen somnade jag å Casper i soffan på två röda. Haha. Ja det var helt klart en lyckad dag, men oj vad trött Casper va på kvällen. Men så duktig han hade varit.


Min fina lillgroda



Idag har vi bara slappat, legat i soffan kollat tv å bara myst, Så härligt så.
Imorrn måste jag ringa massa samtal så det blir en dag inne...trist. Ja jag får göra det fort så hinner man ut ett tag iaf. Tur att man har hund för då har man en anledning till att gå ut. Haha

Inatt var magen som aldrig förr, mådde så himla dåligt. Hade jätteont, mådde illa och var jätteskakig. Gick å la mig vid halv två, men det höll i sig till typ fem. Jättejobbigt, för numera när kramperna kommer så är dom mycket starkare och håller i sig mycket längre. Resten av dagen har jag mått illa och haft lite småont hela tiden.

Nej nu ska jag återgå till soffan å kolla tv:)

Ha det så bra så hörs vi

Kram kram

Trött, trött, trött

Sov ingenting i natt heller så nu har jag varit vaken dryga 48 timmar. Men det känns, är skittrött.
Men har haft så ont inatt med så det har inte gått att koppla av.

Casper har vart dålig i magen inatt oxå, har fått springa ut varje timme, stackarn. Men det var nog mitt fel, han har ätit så dåligt på sistone, så igår fick han korv. Å det åt han, troligtvis för mycket, för magen slog bakut.
Men det e bättre idag, har fått lite ris och risavkok. Hoppas han blir bra tills imorrn då det är utställning.

Håll tummarna för mig å Casper imorrn. Och har ni vägarna förbi så är det i Farsta gård, utomhus. Kostar ingenting, kan vara kul att titta. Massa olika saliga blandningar. Man fick tydligen ta med sig sin egen hund som inte ska tävla på området så länge man har giltigt vaccinationsintyg med sig. Men jag tänkte dom kan ju inte gå runt å kolla allihopa, å då undrar man egentligen hur mycket sjukdomar det sprids. Fast det kanske inte är så mycket vad vet jag.

Nej nu ska jag packa ihop väskan för att bege mig hem till mamma å pappa å middag och slappande i soffan.

Ska sova där, pappa skjutsar mig å Casper dit imorrn vid 9, sen kommer dom lite senare.
Det blir en lång dag, men det kommer bli kul.
Kameran är på laddning så bilder kommer senare,
förhoppningsvis på en rosett Casper vunnit.
*Hoppas kan man alltid göra*

Magen har som sagt bråkat inatt, men just nu känns det ganska skapligt,
hoppas det förblir så inför morgondagen.
Jobbigt att ha ont när man måste koncentrera sig på annat.
Men det e bara hålla tummarna.

Ha det så bra så hörs vi. Kram Jessica & Casper

Sjuk?

Torsdag idag.
Har inte haft nån lust att skriva tidigare.
Träffade min Endokrinläkare i måndags för första gången, väldigt trevlig måste jag säga. Även om han inte kom med några roliga nyheter. Jag har fått diagnosen: Hypofysinsufficiens, det ni får ni nog googla på för det fick jag.

Betyder i korthet att alla hormon som styrs från Hypofysen är paj, hypofysen funkar inte. Jag har inga tillväxthormoner vilket är en anledning till varför jag svettas så mycket. Har hamnat i ett för tidigt klimakterie...jippie...INTE. Så jag ska göra någon östrogenbelastning för att få hormonbehandling.

Sen funkar ju det här med Kortisolen inte heller så där håller vi på å ställer in medicinen. Ska även få nån mer medicin, plus att dom ska ta MASSA prover och göra olika undersökningar för att utesluta fler problem. "Vi börjar en lång resa tillsammans du å jag här å nu" sa doktorn lite fint till mig. Ja om det hade varit en rolig resa vore det väl en sak. Förhoppningsvis kommer jag sakta men säker känna mig bättre efter ett tag, men det tar tid sa läkaren för dom kan inte sätta in all medicin på en gång för då vet dom inte vilken medicin som funkar. "Ha tålamod" va hans sista ord innan vi skildes åt, för vidare uppföljning om en månad. Ja du vette fan om jag har så mycket tålamod kvar.


Detta gör hypofysen

Hypofysen är en körtel, lika stor som en böna, som är belägen under hjärnan. Hypofysen kallas också undre hjärnbihanget eftersom den genom en stjälk har direkt förbindelse med hjärnan. Hypofysen är kroppens viktigaste endokrina körtel (endokrinologi=läran om hormoner) och dess funktion är bland annat att påverka hormonproduktionen i en rad andra endokrina körtlar, bland annat sköldkörteln, binjurarna, hos kvinnor äggstockarna och hos män testiklarna. På så sätt styr hypofysen många processer som har att göra med kroppens tillväxt, utveckling och andra livsviktiga funktioner.


Ur: Nya familjeläkarboken


Träffade även min magdoktor i onsdags för att jag ska få nån annan medicin men han hade inte disskuterat klart med smärtläkaren om den ännu utan skulle återkomma idag, vilket han inte gjort. Får testa å söka honom imorrn. Svårare att få tag i en läkare än min går nog inte, han forskar 95% men vägrar å släppa patienterna till nån annan doktor, för "vi e så intressanta fall" men det skulle ju va bra om man fick tag i sin läkare nån gång...Pust å stön...nu blev det mycket sjukhussnack.

Till något roligare, snart e det lördag å då ska jag ställa ut lillgrodan. E skitnervös, ska springa runt där i ringen å visa upp honom...pinsamt jue...men jag e ju inte den enda som gör det. Nej det ska bli kul, bara hoppas på bra väder. Är som sagt utomhus och hela dagen. Vi ska vara där för vaccinationskontroll kl 10.30, men vi måste va där tidigare så Casper hinner pejla läget och bekannta sig med omgivningen. Å så han får springa av sig lite innan oxå så han e lugn..hihi..Picnic skulle mamma fixa, wraps med skinka mm. Beställde även en fruktsallad, det kan va gott som "mellis". Men nu ska jag ta å klippa iordning tassarna lite på Casper dom e så långhåriga å det e inge fint, samt försöka jämna till det som växt ut i ansiktet. Bada och kloklippning blir det imorrn.

Magen har vart ganska skaplig idag, fast inatt va det inte det. Har inte sovit nåt inatt alls pga värk. Men idag ska jag försäka lägga mig i tid, och kanske kolla film om jag inte kan sova så man vilar lite iaf.

Ha det så bra sålänge

Kram

Söndag

Kvällen igår var jättelyckad. Hamid och hans fru och barn hade ordnat så fint, lagat MASSA mat. Dukat jättefint, ja allt va perfekt. Vi åt å hade trevligt och sen dansade vi på altanen, ja det va riktigt kul. Kom hem i skaplig tid. Ville hinna med bussen hem för att slippa åka runt hela stan för att ta mig hem.
Bilder från kvällen kommer när jag orkar leta fram sladden till kameran :)

Idag blir det slappar dag, fick sovmorgon. Sov hemma hos pappa, han tog Casper imorse så jag sov faktiskt till 12, vilket typ aldrig händer, men det va sååå skönt. Fast jag tycker man blir tröttare när man sover så länge,
därför brukar jag inte göra det så ofta, men det e skönt ibland.

Imorrn ska jag träffa min Endokrinläkare och få lite information om min
sjukdom och se om jag behöver öka alt. minska min dos av Kortison.

Magen är inte bra idag har haft två kramper redan. 
La mig i sängen i fosterställning och bara bölade,
det gör så jä**a ont. Släppte på typ 10 min.
Så jag hoppas det inte kommer fler attacker idag.


Nu ska jag lägga mig i soffan å kolla lite tv.
Ha det bra så hörs vi.
Kram Jessica

Casper på skrivbordet



Så här ser han ut när matte inte ser på...lite söt e han ändå

Grillfest

Ja då va det lördag och jag ska snart göra mig iordning för att bege mig till Stuvsta och Hamids grillfest, det ska bli kul. Hoppas bara vädret håller i sig.

Överdraget blev nästan klart igår, blev faktiskt bra. Satt å sydde samtidigt som jag lyssnade på grannarna ovanför som spelade gitarr å sjöng...lät väl sådär kan jag säga. Hihi, men dom hade nog trevligt.

Min mamma har samma problem med magen som jag har, dom tror att jag har ärvt det av henne. Men hon har så svårt att äta, hon får så ont när hon äter så hon har gått ner nästan 25 kilo på ett halvår. Men nu idag blev hon inlagd på sjukhuset för att få näringsdropp i några dagar.
Hon är även diabetiker så det e viktigt att hon äter. Men hon brukar läggas in lite då å då för näringsdropp i några dagar, så brukar hon må ganska ok ett tag efter. Hon tyckte dock att det var trist att läggas in idag när det va så fint väder, för hon har väntat på plats på avdelningen i ca 1 vecka så då tyckte hon att hon kunde få vänta tills imorrn men det e ju bara dumt. Nu e det viktigaste att hon mår bra.

Den avdelningen hon ligger på är värsta lyxavdelningen, jättefräscht renoverad. Hon har eget rum med platt tv. Så det e inte så synd om henne. Hihi. Jo då det e det, det e aldrig kul å va inlagd.

Nej nu måste jag hoppa in i duschen å sen välja kläder, måste nog ta med mig nå varma kläder oxå för det kan bli kallt ikväll. Hmm vad ska man ha på sig. Som pappa alltid säger: "Varför ska tjejer alltid välja kläder i sista sekunden kan man inte välja lite tidigare", men det kan man ju inte jag vet inte vad jag känner för att ha på mig långt innan heller.

Casper är hos pappa å blir bortskämd när matte e på fest, kan ju bara säga att det inte går nån nöd på Casper när han e hos mina föräldrar. Dom har skämt bort honom som fan. Har tillåtit honom att ligga på köksbordet å kolla ut genom fönstret om det kommer några hundar.
Kan ju säga att han försöker ligga på mitt skrivbord när han e hemma hos mig, å tar jag ner honom sitter han å ylar tills han får som han vill. Men det e inte ofta. Haha.

Magen känns ganska skaplig idag, inte några jättekramper ännu, men har förberett mig med medicin inför kvällen så jag kan njuta av en trevlig kväll isf att ha ont.
Ska ändå inte dricka nån alkohol
så då gör det inget om jag tar medicinen.


Ha en bra kväll så hörs vi.
Kram Jessica

Fredag

Jaha då va det fredag igen, man glömmer vad det är för veckodag när man är sjukskriven, man tappar liksom kontrollen lite. Men det e tur det finns kalender :)

Besöket hos ögonläkaren igår gick bra, hade inge fel på synfälten iaf, men ska tillbaka om ca 1 månad för nån annan undersökning. Man kan aldrig tro att det e så jobbigt som det var att titta med bara ett öga en längre stund, men det var det, å så ska man trycka på en klocka när man ser ljuspricken som kommer bakifrån. Det tog ca 1 timme allt som allt så det va helt ok.

Sen åkte jag hem för att sen bege mig till stan igen.
Skulle på en "gruppdiskussion" som handlade om Choklad. Har anmält mig för länge sen till ett företag som jag hittade i tidningen Metro om man ville va med och diskutera saker mot ersättning, å det är ju snabba pengar.
Igår tex satt vi och kollade på olika förpackningar med choklad och man skulle säga vad man tyckte om layouten på förpackningen, inget e rätt eller fel. Satt i 2 timmar fick 4 chokladkakor och 400:-.
Så det va lättförtjänta pengar.

Har suttit och försökt snygga till bloggen igår å idag men det vill sig inte som jag vill, men man får ha tålamod, så förhoppningsvis blir den snygg om ett tag.

Snart ska jag sätta mig och sy. Casper ska ställas ut för första gången nästa lördag i Farsta på Blandisutställningen som är 2 ggr per år. Det är nästan bara blandrashundar så dom kan inte bedömma på samma sätt som på en rasutställning. Utan går mer på hur hunden är i sättet, om pälsen är fin om hunden är propertionerlig mm. Så vi får se hur det går.
Jag ska iaf ha med mig en bur till honom som han kan ligga i för det här är hela dagen och han blir nog trött emellan åt och därför ska jag sy, jag ska sy ett överdrag till buren så han får skugga/regnskydd när han är där inne. Sen så vet vi ju inte hur det blir med det när jag satt igång, jag lovar det kommer gå åt skogen å slutar med att jag bara tar ett tyg å slänger över buren. Haha...som sagt "time will tell".

Imorgon ska jag på grillfest hos en kollega i Stuvsta, han ordnar det varje år och jag har lyckats dubbelboka varje gång men nu kan jag. Det ska bli kul å träffa mina goa kollegor oxå. Hoppas på fint väder, men han hade förberett med ett partytält. Men oavsett vad det blir för väder så ska det bli jättekul.

Skriver imorrn om hur det gått med överdraget.

Idag har varit en skaplig dag, inte så många kramper. Men däremot har jag samlat på mig så mycket vätska i kroppen, framförallt benen. Trycker man på smalbenen så blir det en jättegrop, har tagit vätskedrivande i 3 dagar nu, men utan resultat. Man ska inte ta tabletterna i mer än tre dagar står det på förpackningen, så inga mer nu. Men ska ju som sagt träffa Endokrinläkaren nästa vecka å då får vi se vad dom kan göra åt det. Ser ut som om jag har värsta fläskiga benen, och det e nåt jag aldrig varit tjock på. Iom att jag vätskar på mig så sväller ju hela kroppen, plus att kortisonet gör att man sväller. Mår så himla dåligt över att gå upp så mycket i vikt, har aldrig vägt så här mycket. Men ska få hjälp av en dietist iaf. Men det som är jobbigast är att jag äter inte massa godis, jag vräker inte i mig mat, utan det e sjukdomen som gör att jag ökar i vikt. 

Men folk som ser en tror ju att man ligger hemma å käkar praliner och bara blir fetare å fetare. Förhoppningsvis kan jag bli piggare när medicinen ställts in ordenligt så man orkar komma igång med träningen. Nu skulle jag slå ihjäl mig om jag gick till gymmet, är ju fortfarande så trött så jag skulle säkert somna på motionscykeln å trassla in mig eller nåt. Haha. Skämtåsido, hoppas det blir bättre iaf.


Ha det så bra sålänge
Kram Jessica

Onsdag

Idag har jag omorganiserat lite hemma. Bor i en lägenhet på 27 kvm och har väldigt dålig förvaring. Så man sorterar lite sen kommer man på ett annat smartare sätt å så gör man om det. Så blir det några ggr i månaden, man e aldrig nöjd.

Mamma å pappa tog Casper så jag skulle kunna plocka ifred, han vill gärna va med precis överallt. Gulligt men jobbigt.
Ska ta en promenad om en stund hem till mina föräldrar å äta middag, dom ska passa Casper imorgon bitti då jag ska till ögonläkaren.
Min lillgroda tycker inte om att va ensam så han får va där, så jag sover där inatt för jag ska va hos läkaren kl:8.00 imorrn å då orkar jag inte dumpa honom innan.

Har vart en jobbig dag med värk idag, har ont i lederna plus magen och har mått illa. Skulle egentligen på möte med chefen idag men jag orkade verkligen inte ta mig till jobbet, kom knappt ur sängen imorse.

Kommer förklara mina sjukdomar lite senare när jag orkar, men lite kort så har jag en nervskada i tunntarmen som yttrar sig genom jättekraftiga kramper och illamående, får dessa attacker ca 10-15 ggr/ en hyffsad dag, och betydligt oftare en dålig dag.

Nu för ca en månad sedan fick jag diagnosen "kortisolbrist" vilket tydligen betyder att jag inte producerar någon Kortisol som tydligen är det viktigaste hormonet i kroppen, utan det slutar de andra organen fungera. Så nu får jag äta kortison varje dag. (Inne i kroppen som hormon- Kortisol, utanför kroppen som medicin-Kortison)

Ska träffa en endokrindoktor nästa vecka för att få veta lite mer om hur det här kommer påverka mitt liv. Mådde jättekonstigt när dom upptäckte det, jättetrött somnade vid matbordet, somnade stående, överallt.
 Jätteobehagligt, plus att jag svettades jättemycket, vilket jag iof gör fortfarande (tur att det inte luktar iaf). Sen blev jag jätteskakig, kändes som om man skulle svimma hela tiden, men detta ska förhoppningsvis bli bättre med medicinen. Vi får se vad doktorn säger nästa vecka.

Detta med kortisolbristen är anledningen till att jag ska till ögonläkaren imorrn, tydligen så kan man få synfältsfel när man har kortisolbrist, då detta produceras? i Hypofysen som sitter i hjärnan. Så det ska jag göra imorrn.

Nu blev det en ganska utförlig beskrivning ändå, haha. Ja det e inte så lätt att förklara snabbt. Har fortfarande ingen tillräckligt bra behandling för magen ännu, utan väntar på en ny förhoppningsvis "jättebra" medicin.

Men den har inte kommit ut ännu, men jag har ju lärt mig att vänta då jag nu i september har varit sjukskriven i ett år. Helt sjukt, fan jag e 29 år jag ska leva livet, jobba festa å resa. Inte ligga på sjukhus med värk hela jä**a tiden...
Börjar tröttna rejält!!!

Nej nu måste jag sluta

Ps. sidan ser lite tråkig ut än sålänge men håller på att lära min om hur jag ändrar layouten, men jag e blondin så det tar lite tid...ha tålamod.

Ha en bra kväll

Kram Jessica & Casper

Ny blogg

Hej nu så kör vi....

Har länge tänkt skaffa en blogg men har inte blivit av. Men nu så. Här kommer jag ta upp det mesta som händer i mitt liv, men även i Caspers liv.
Casper är min lillgroda till hund. Han är 75% Chihuahua och 25% Bolognese. Han är i dagsläget 10 månader.







Han har en väldigt viktig del av mitt liv. Har hjälpt mig komma igenom min sjukskrivning utan att jag blivit galen av uttråkning och smärta. Berättar lite mer sen om vad för sjukdomar jag har att tampas med.

Ska försöka uppdatera varje dag, men man vet aldrig hur det blir.

RSS 2.0