Inlagd på sjukan

Nu har jag kommit hem efter att ha spenderat nästan en vecka på sjukhuset. Hade haft svårt att andas i några dagar, så min endokrinläkare tyckte att jag skulle röntgas så det inte va nå konstigt med lungorna. Men det va det, först sa dom att det va vätska och att jag skulle äta vätskedrivande och om det inte gick över så skulle jag söka akut.

Efter 3 dagar med vätskedrivande och bara tyngre att andas så åkte jag till akuten. Läkaren där sa att jag hade en infektion i lungorna. Så hon la in mig för antibiotikabehandling. Jag va helt slut när jag va på sjukhuset, allt va så jobbigt för man inte fick tillräckligt med luft. Men nu e jag lite bättre iaf, men dom sa att det kunde ta två veckor innan jag mådde riktigt bra. Men det är på väg åt rätt håll.

Imorrn är det första advent, mysigt. Skulle gå ner till källaren idag och hämta mina julsaker. Men vad hade hänt i källaren? Jo jag och ca 6 st till saknade lås på våra förråd, för att nån jä**a idiot hade gjort inbrott. Så irriterande, hade ganska mycket där som jag inte ville skulle försvinna. Får kontakta försäkringsbolaget på måndag. Nu måste man gå igenom vad det är man saknar. Jag kommer inte ihåg allt, vissa saker har ju legat i källaren jättelänge, men är ändå av värde. Suck säger jag bara.

Magen har bråkat bra mycket senaste veckan, läkaren på akuten sa att jag kunde få ondare bara för jag hade en infektion i kroppen, för det kändes ibland som man va en gammal kärring så ont i hela kroppen.

Ha det så bra
Kram kram

Måndag

Längesen jag skrev, har helt enkelt glömt bort det. Har inte hänt så jättemycket på sistone, ungefär samma visa som vanligt. Var hos ögonläkaren idag pga att synen kan förändras när man äter Cortison, men det va ganska ok. Om jag ville kunde jag skaffa det svagaste läsglasögonen för att få bort lite av det suddiga som jag ser ibland. Men det är inte så mycket jag besväras av det.

Veckan blir lugn. Så otroligt tråkigt väder, man blir inte annat än deprimerad. Å det skulle tydligen va så hela veckan, så trist när det nästan aldrig blir ljust på dan. Nej nu ska jag kolla Paradise Hotel, vilket var en väldigt pinsam serie. Eller iaf vissa delar, men det är väl därför man inte kan slita sig ifrån den. Är bara andra avsnittet ännu.

Ha det bra kram kram


Fredag

Har mått jättedåligt i två veckor ungefär så jag har bott hos mamma å pappa under tiden för jag kunde inte ta hand om Casper. Sov i 4 dygn va bara uppe å vgick på toa. Va helt väck, jätteobehagligt. Nu är några mediciner ändrade och det känns ganska ok, ska inte ropa hej ännu, men man kan ju hoppas.
Annars har det inte hänt så jättemycket.

Va på Sergel kliniken i tisdags för att ta bort mina leverfläckar som jag hade i nacken, plus att jag ville att dom skulle kolla så inget märke såg konstigt ut. Men det va ingen fara utan dom e helt ofarliga. Dom i nacken ville jag ta bort dels för att dom precis satt vid kanten av tröjan. Plus att jag länge drömt om en tatuering i nacken, men det hade aldrig gått om jag hade haft dom kvar. Fast lite coolt egentligen, liksom förstärka tatueringen lite. *Tänker på hur det skulle se ut* Nej jag har hellre en prickfri nacke.

Nu e ju helgen här igen, jag hade verkligen hoppats på att det skulle bli fint väder. Det är så mysigt att promenera bland alla löv. Casper tycker löven är jätteroliga. Men idag har det inte vart nåt fint väder, så idag har vi bara slappat inomhus. Hoppas på bättre väder tills imorrn.


Ikväll blir det bara myskväll, jag å casper. Ska kolla IDOL, och sen är det Cirkus Möller, vilket jag tycker va ett roligt program. Nu ska jag laga lite mat tänkte jag, sen ska jag lägga mig på soffan och kolla tv.
Kommer nog somna.

Sov inget inatt, låg å tänkte på massa saker, om sjukdomen, pengar ja allt. Så jag kunde inte koppla av, så det tar nog inte långt tid innan John Blund infinner sig i mina ögon.
Men måste ställa klockan för jag måste ut me Casper oxå.

Imorrn får jag mamma å pappa besök av en gammal barndomsvän och hennes man. Vi hade landställe brevid varanda i typ 8 år så vi umgicks i stort sett varje helg på landet. Nu har hon två barn och lever livet. Tyvärr ses vi inte så ofta längre trots att vi bara bor 15 min ifrån varandra med tunnelbanan. Men vi hörs iaf på telefon ibland, så det e ju bra. Ska bli kul å träffa dom.

Ha en bra helg

Många kramar Jessica


RSS 2.0