Snart Turkiet

Ja nu e det bara 3 dagar kvar innan vi åker till Turkiet, åhhhhh va jag längtar. Ska bli sååååå skönt.

Det tycker pappa med som ska va hemma me Casper. Han säger att han behöver lite semester från oss. Haha. Han å Casper kommer ligga i soffan å äta praliner hela veckan, hihi. Ja det e trist att pappa aldrig vill åka utomlands med oss. Men han hatar verkligen värmen, så han stannar hellre hemma. Det jobbiga är att vi måste va på arlanda halv 5. Men men då kanske man kan sova på planet.

Jag älskar å flyga, men det gör INTE mamma. Tycker det e skitkul å säga till henne typ: -Kolla va det inte nån skruv som släppte från vingen, eller: -Oj vad det låter konstigt, det måste va nå fel. Haha. nej man ska inte skoja om sånt, men det e lite roligt.

Ska försöka packa lite oxå. Har inte kommit så långt ännu. Men det kanske börjar bli dax. Allt e tvättat iaf, så det e skönt.
Ja den här resan är varmt välkommen, behöver lite annat å tänka på, som sagt kommer nog bli en ganska jobbig tid när jag kommer hem.
Ska ju börja med den nya behandlingen då. Därför e det skönt å få ladda batterierna lite innan. Det blir nog bra, intalar jag mig själv :)

Ha det bra

Kram kram


Long time no see

Ja det va verkligen länge sen jag skrev här. Men har helt glömt bort bloggen. Har haft så myckat annat å tänka på. Hypofysen är fortfarande ett stort problem, Kortisonet är inte rätt inställt ännu. Å hormon plåstren funkar inte längre, svettas som en gris. Men ska hämta ut ett annat plåster på apoteket idag som ska göra det bättre. Men då blir det sammanlagt tre plåster på magen. Kan ju lika gärna linda in hela magen. Kan ju inste sola magen heller då det blir märken efter plåstren. Hade visserligen inte tänkt visa min mage så mycket.

Men jag å mamma åker till Turkiet nästa lördag. Så jag har köpt ett gäng badtoppar, så man täcker magen. Känns skitjobbigt då man alltid tidigare solat i bikini, men dom e finabadtopparna. Så det blir nog bra. Ska bli så underbart skönt å åka iväg. Både jag å mamma behöver det. En vecka på 5-stjärnigt lyxhotell med All Inclusive. Ja jag längtar.

När jag kommer hem därifrån så ska jag påbörja en behandling för min mage. Den är bara gjord på 3 personer i hela Sverige. 2 blev av med sina besvär med magen, medans 1 blev jättesjuk och behövde en benmärgstransplanation. Men jag måste chansa, kan inte må så här resten av livet. Men det blir under strikt läkarkontakt. Massa prover som ska tas dagligen, å massa undersökningar. Kommer va inlagd i perioder och det finns ingen garanti för att jag ska bli bra. Men som sagt måste chansa. Så jag hoppas det går bra. Behandlingen är mellan 8-12 veckor.

Idag ska jag till tandläkaren, har sån fruktansvärd tandvärk i hörntanden. Vet att det är hål i den så dom ska laga den idag. E inge kul å ha tandvärk, speciellt inte när man ska utomlands.

Har varit hundvakt till Majas söta Collie i 4 dagar. Å det har gått jättebra. Casper har låtit Kattja vara ifred, å sen har dom busat för fullt både inne å ute. Är så bra med Kattja för hon e sjukt lydig. Å eftersom Casper följer hennes minsta rörelse så kan han oxå va lös, för då kommer båda när man ropar på Kattja.

Hon ska hem idag, Maja å familj har vart å hälsat på släktingar i sundsvall. Så Kattja blir nog glad när hon får komma hem, som sagt jag har lite mindre plats mot deras radhus där Kattja kan springa runt. Man springer runt min lägenhet ganska så fort :) Men det har vart kul å ha henne här. Nu ska jag plocka å städa lite innan jag ska till tandläkaren.

Ha det så bra

kram kram

Ps. Tack Bodil för att du påminde mig om att
jag inte uppdaterat bloggen på länge. Kram


RSS 2.0