Snööööööööööö

Usch va jag e trött på snön nu, även om det inte ligger kvar på marken så det blir vitt. Så är det jättetrist å kolla ut genom fönstret å se detta gråa trista väder. Nej nu vill jag ha riktig vår, me sol å fågelkvitter.

Träffade reumatologen igår. Dom tog massa prover å så ska jag röntga mina bihålor och lungorna. Så ska jag få träffa en specialist nästa vecka så vi kan gå igenom provsvaren så jag får reda på vad jag ska få för behandling. Men som alltid inom sjukvården så tar saker å ting tid. Så jag blir glad om jag får komma å röntga mig i början av nästa vecka så kanske jag hinner träffa specialisten nästa vecka. Ja hoppas kan man ju alltid göra. Ska till näsdoktorn imorrn me för att lokalbehandla såret i näsan. Ska få en sån där kompress i näsan som är preparerad med nån salva som ska göra det bättre. Som tur e så syns inte kompressen då den stoppas in så långt, men känns det gör det tyvärr. Kommer få ha den i typ tre dar, sen vet jag inte om den ska bytas ut eller om behandlingen e klar då. Ja vi får se vad doktorn säger.

Har idag vart å lämnat in ett anställningsbevis till Ikano ang. lägenheten. Pratade med henne som har hand om den och hon sa att det var jag å några till som hon höll på å gå igenom vem som ska få den. Hon ville som sagt va att man skulle lämna ett anställningsbevis, så om hon inte va intresserad av att ge mig lägenheten så hade hon ju inte behövt nå papper, så vi får hoppas det går bra. Hon skulle ge besked nästa vecka. Så jag håller tummar å tår för att hon ska välja mig.

Men jag undrar vad dom går på, visst så kollar dom ju så man skött tidigare bostad å att man har ett jobb å så. Men om jag och en annan ligger "lika" eller vad man ska säga, lottar dom då eller? Det undrar jag, hur dom kommer fram till vem det ska bli. Tror ju dock att jag ligger sämre till som redan har en lägenhet från dom, för då måste dom ju fixa med visning på min lägenhet å gå igenom samma sak igen, jämfört om det är nån som kommer utifrån, för då e det ju bara skriva kontrakt. Fast sen kan man ju hoppas att dom vill hjälpa sina hyresgäster, och försöka uppnå deras önskemål.

Jaja vi får se vad som händer. Men det skulle va så skönt å få en tvåa, å en balkong, gud va skönt. Kunna sitta på kvällen i sommar å kolla solnedgången under en mysig filt. Ja ljuvligt är det rätta ordet.

*Håller tummar å tår*

Gör det ni me, snälla!!!!!

Så kanske det går vägen, fast med min otur så får nån annan den. Men bättre å inte ha för höga förväntnigar för då blir man bara besviken. Fast jag har ju redan börjat planera hur jag ska ha det om jag flyttar dit haha. Men drömma kan man ju alltid göra, och det kommer fler tillfällen om inte annat.

Imorrn e det fredag, eller idag förresten såg jag då klockan e 00.20. Barnkalas på söndag är väl de enda planerna för helgen så här långt. Ev date med Moa å Christopher på lör, får hoppas på fint väder.

Ha det bäst

Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0